Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

четвртак, 13. септембар 2012.

Zvezda na Panatinaikos i Barselonu


Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Bugarsku, gde će učestvovati na turniru sa domaćim Lukoilom, grčkim Panatinaikosom i Barselonom.



 Košarkaši Crvene zvezde igraće na veoma jakom turniru, protivnici će biti jedni od najvecih evropskih giganata Barselona , I Panatinaikos.

Nema sumnje da će protivnici kakvi su grški Panatinaikos i španska Barselona biti veliki ispit za izabranike Milivoja Lazića.

"Odradili smo poslednji udarni mikrociklus treninga i posle tako napornog rada idemo u Bugarsku. U Sofiji nas očekuje veoma kvalitetan turnir. Turnir je zaista veoma jak, biće nam odlično merilo da vidimo gde se trenenutno nalazimo u odnosu na najbolje evropske timove.", rekao je on

Trener Crvene istakao je daće njegova ekipa dati maksimum i da će pokušati da se predstavi u što boljem svetlu.

"Trudićemo se da odigramo najbolje što možemo u ovom trenutku."

"Protiv Panatinaikosa nam je prevashodno zadatak da ostavimo srce na terenu, da pokušamo da sprovedemo našu filozofiju igre i ako nam se ukaže prilika zabeležimo pobedu protiv tako renomiranog rivala"
, rekao je Lazić.

Crveno-beli će prvi meč igrati sutra u 17.30 sa Panatinaikosom, dok će se u 19.30 sastati Lukoil i Barselona. Utakmice za konačan plasman igraće se u subotu.

Нема коментара:

Постави коментар