Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 30. септембар 2012.

Lazić: "Ne mogu da objasnim koliko sam ljut i razočaran"

Trener Crvene zvezde je veoma razočaran nakon poraza svog tima od Splita u prvom kolu Jadranske lige,
strateg Beograđana smatra da su njegovi izabranici podbacili u u većini segmenata iako su na papiru bolji protivnik od ekipe Splita.

Dugo sklapani tim Crvene zvezde, od koga se ove sezone očekuje mnogo u svim takmičenjima, sinoć nije uspeo da položi prvi test u ABA ligi.

Podsetimo Crvena zvezda je sinoć u prvom kolu izgubila od splita 87:81.  Iako je Zvezda slovila za blagog favorita zbog kvaliteta igračkog kadra crveno-beli su podbacili i to je jako naljutilo i razočaralo Lazića.

 "Ne mogu da objasnim koliko sam ljut i razočaran, jer smo na papiru bolji, ali to nismo pokazali na terenu. Splićani su se više borili za svoj tim i grb, ostavili su srce na terenu, brže su se adaptirali na uslove. Mi smo podbacili u borbenosti, požrtvovanosti. nedopustivo je da primimo „šabačke kontre” kako mi to kažemo u Srbiji. Dozvolili smo previše prostora Mimici, koji nas je potopio sa 32 poena, svaka mu čast. Splitu želim sve najbolje i čestitam na zaluženoj pobedi" rekao je trener Crvene zvezde nakon meča u Splitu.

Povratnik u redove Crvene zvezde, kapiten Igor Rakočević, nije bio toliko razočaran porazom jer veruje da su na početku sezone oscilacije moguće te da treba biti strpljiv kada je traženje prave forme u pitanju.

"Nismo poštovali dogovor, znali smo da su dobri u igri dva na dva i u kontra napadima. Par puta smo se vraćali sa minus 10, ali nismo uspeli da prelomimo susret. Za nas je ovo početak, propustili smo šansu da dobro startujemo, ali verujem da će biti bolje u nastavku sezone" konstatovao je Rakočević.

Crvena zvezda naredni meč u ABA ligi ponovo igra na gostujućem terenu. Protivnik će joj biti ekipa Zadra koja je u prvom kolu izgubila od Partizana u hali "Pionir"

Duel između Zadra i Crvene zvezde na programu je u utorak od 18 časova u dovrani "Krešimir Ćosić" u Zadru.

Нема коментара:

Постави коментар