Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 30. септембар 2012.

Vujoševića čeka kazna?

Trener Partizana zaradio je isključenje na prvom zvaničnom meču od povratka u klub iz Humske. Neki sumnjaju da je to bila taktička varka kako bi svoju ekipu vratio u kolosek, ali da li to moglo skupo da ga košta.
 O temperamentu Duška Vujoševića ne treba trošiti previše reči ali treba imati u vidu da strateg Partizana ponekad svesno "žrtvuje" sebe kako bi ekipu trgnuo iz rezultatske krize u kojoj se nađe tokom meča.

To je urodilo plodom i ovoga puta pošto su crno-beli preokrenuli rezultat ali bi Vujoševića mogla da sačeka određena kazna o kojoj će odlučivati ljudi zaduženi za ta pitanja u ABA ligi. Isto važi i za Zadrane koji su u jednom trenutku napustili parket dvorane "Pionir" da bi se kasnije vratili na njega.

"Ne mogu ništa da komentarišem dok ne vidim izveštaj službenih lica sa utakmice. Ne želim da iznosim mišljenje dok ne sagledam sve činjenice, jer bi tako mogao da prejudiciram neke odluke, pa posle da se pravdam. Sačekajte ponedeljak" rekao je direktor ABA lige, Josip Bilić za "novosti.rs".

Ostaje da se vidi kakve bi konsekvence mogli da snose akteri nesportskih dešavanja sa meča u "Pioniru" i hoće li to promeniti loše navike Duška Vujoševića i ekipa koje, nezadovoljne suđenjem ili ambijentom u hali, pribegavaju napuštanju terena.

Нема коментара:

Постави коментар