Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 30. септембар 2012.

Čović: "Nikada nisam gurao igrače u reprezentaciju!"

Prepucavanja na relaciji večitih rivala ne prestaje, i ako vlada zajednička želja da se strasti smire, Nebojša Čović ističe da se pre toga moraju dati odgovori na neka pitanja.

 Nebojša Čović se još jednom oglasio u javnosti.
Ističe predsednik Crvene zvezde da u taboru njegovog kluba postoji spremnost za konstruktvinu i iskrenu saradnju sa večitim rivalom, ali ipak ističe da se pre svega moraju dati odgovori na pojedina pitanja.
“Bez obzira na sve što se dešavalo na relaciji dva kluba, Crvena zvezda je spremna na saradnju sa Partizanom. Međutim, to ne isključuje ono što mora da se dogodi, a to je da se daju odgovori na postavljena pitanja javnosti.”, rekao je Čović, a prenosi “Sportski Žurnal”.
Nebojša Čović je nezadovoljan time što, kako kaže, Predrag Danilović na određena pitanja javnosti iznosi lažne tvrdnje i neistine.
“Pre svega tu mislim na tvrdnju da sam ja gurao igrače u reprezentaciju.”
“To nikada nisam radio niti ću raditi, bez obzira što će neko podmetnuti nekoga da iznese i takve neistine jer takva su vremena u Srbiji. Ne želim da pomislim da je gospodin Danilović apostol neistine.”, rekao je predsednik Crvene zvezde.
Čović u svojoj izjavi ističe veliko poštovanje prema Predragu Daniloviću kao čoveku koji je srpsku košarku zadužio svojim rezultatima u dresu reprezentacije, ali podseća ga da se na prošlim danima ne sme graditi pozicija “u smislu arogancije, zasluga ili bilo čega drugog”.

Нема коментара:

Постави коментар