Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 30. септембар 2012.

Juniori u četvrtfinalu SP u basketu "3 na 3"

Juniorska reprezentacija Srbije uspešno je savladala sve prepreke u grupi "B" planetarnog šampionata u basketu "3 na 3" pa će danas, od 15 časova, igrati protiv boljeg iz meča Novi Zeland - Španija za plasman među četiri najbolja tima na svetu.
 Reprezentacija Srbije za koju nastupaju Mihajlo Andrić, Luka Anđušić, Miloš Janković i Rade Zagorac plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva za juniore u basketu "3 na 3".

Naši juniori bili su neprikosnoveni u svojoj grupi pošto su u petak i subotu ostvarili svih sedam pobeda na isto toliko odigranih mečeva.

Redom su padale selekcije Angole, Slovenije, Letonije, Kazahstana, Tunisa, Bugarske i Rumunije za stopostotan učinak našeg tima u grupi "B".

Tako je Srbija sa prve pozicije obezbedila direktan plasman u četvrtfinale i danas će od 15 časova igrati protiv boljeg iz duela Novi Zeland - Španija.

Podsetimo da je seniorska reprezentacija u basketu "3 na 3" pre samo mesec dana osvojila zlato na svetskom prvenstvu pa bi plasman naših juniora među četiri najbolje selekcije sveta potvrdio da se u Srbiji igra sjajan basket.

 

Нема коментара:

Постави коментар