Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

понедељак, 17. септембар 2012.

Gagić: ''Prijaju pohvale, ali moramo još da napredujemo''

Đorđe Gagić mogao bi da bude pravo otkrovenje Partizana ove sezone. Tako nešto je već nagovestio u pripremnim mečevima, pogotovo na turniru u Laktašima.




Novi centar Partizana je imao dva sjajna izdanja proteklog vikenda, najpre protiv Krke, a onda i protiv Himkija, kada je sa 27 poena bio najzaslužniji što su se crno-beli domogli trofeja na turniru u Laktašima.

''Prijaju pohvale, svakako, i drago mi je zbog trijumfa na ovom turniru, ali mnogo je važnije da nastavimo da napredujemo, kako individualno, tako i timski. Imamo mnogo toga da naučimo od trenera Vujkoševića, kompletan stručni štab nam je maksimalno posvećen i praktično imamo priliku koja se jednom pruža u životu. Na nama je da je iskoristimo'', ističe Gagić u izjavi za ''Novosti''.

On je svestan da se do najviših ciljeva stiže uz dosta odricanja i na to je spreman.

''Čak i kada vam se čini da stojite u mestu, ne treba da odustajete. Samo tako, uz velika odrcanja, može se doći do cilja. Bilo kojim poslom da se bavite, trudite de da ga radite do kraja, ili ga nemojte radite'', poručuje 22-godišnji centar crno-belih.
 

Нема коментара:

Постави коментар