Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

субота, 15. септембар 2012.

Posle Crno-belih, I Radnički stigao do trofeja!

Radnički je večeras bio najbolji na turniru u kumanovu, danas su dva kluba iz Srbije osvojila trofeje na turnirima. Pored Radničkog, podsetimo i Partizan je bio najbolji u Rebublici Srpskoj, dok je Crvena zvezda zauzela poslednje mesto na turniru u Sofiji gde su igrali Barselona, Panatinaikosa, Lukoil, i Beogradski Crveno-beli.
Kragujevčani nastavljaju sa odličnim igrama i rezultatima u pripremnom periodu. To su večeras potvrdili i na turniru u Kumanovu, trijumfom u finalu nad Vojvodinom rezultatom 87:72 (21:23, 28:16, 14:11, 24:22).

Posle neizvesne prve četvrtine, koju je Vojvodina dobila minimalnim rezultatom, drugih deset minuta proteklo je potpuno u znaku kragujevačkog tima.

Dvocifrenu prednost ekipa Miroslava Nikolića zadržala je i u nastavku i potpuno zasluženo stigla do trofeja na ovom turniru.

Treće mesto osvojio je domaćin, KK Kumanovo, pobedom nad Rabotničkim od 76:63.

Radnički sada nastavlja trenažni proces u Kragujevcu, a u četvrtak 20. septembra startovaće na humanitarnom turniru u Nišu.

Od 18 časova Radnički se sastaje sa prvakom Bugarske, Levskim iz Sofije. Drugi polufinalni par su Konstantin iz Niša i MZT iz Skoplja koji igraju iste večeri od 20 časova i 30 minuta.

Нема коментара:

Постави коментар