Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

среда, 3. октобар 2012.

Lazić smenjen, Zvezda traži novog trenera!

Kako se i najavljivalo tokom večeri, Crvena zvezda smenila Milivoja Lazića sa mesta šefa stručnog štaba. Kao potencijalni njegov naslednik pomonje se Vlada Vukoičić!
 Posle višečasovne sednice Predsedništva Crvene zvezde tokom večeri, doneta je odluka o prekidu saradnje sa dosadašnjim trenerom Milivojem Lazićem, prenela je večeras B92.
Takav epilog se i mogao naslutiti posle dva poraza na startu nove sezone, prvo od Splita, onda i od Zadra, ali i posle današnjih izjava prvog čoveka kluba Nebojše Čovića, uoči sednice Predsedništva.

On je u izjavi za ''Mondo'' između ostalog poručio da je lako ''šepuriti se u medijima i davati optimističke izjave, ali da se na parketu vide realne mogućnosti''.

On je dodao i da je srećna okolnost što se sve dogodilo na startu sezone, pa rukovodstvo ima vremena da reaguje.

Posle svega, reagovalo je smenom Milivoja Lazića, koji je kao šef struke crveno-belih vodio ovu ekipu u samo dva zvanična meča i oba izgubio...

Naravno, sada glavna tema postaje izbor njegovog naslednika, nezvanično se u ovom trenutku najveće šanse daju Vladi Vukoičiću, ali sačekajmo zvanično saopštenje kluba...

Нема коментара:

Постави коментар