Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

субота, 8. септембар 2012.

Duda "Estonci nisu posustajali"


Posle novog poraza naseg nacionalnog tima, u kvalikacijama za Evropsko prvenstvo selektor Dusan Ivkovic je naglasio da je pobeda Estonaca zasluzena, i da njegov tim nije uspeo da zaustavi njihovo najace oruzije, sut za 3. poena.

Selektor Dusan Ivkovic posle vecerasnjeg poraza naglasava da su njegovi izabranici znali najace oruzije Estonaca, ali da nisu imali odgovor na takvu igru.

Selekcija Estonije je igrala 40 minuta na visokom ritmu, i ni jednog trenutka nisu posustajali. Znali smo da im je sut za 3. poena najace oruzije sutirali su 31% iza linije 6.75 i imali 12 ofanzivnih skokova sto je njihov dosadasnji rekord u kvalifikacijama.

U drugom poluvremenu smo odigrali neocekivano slabu odbranu, i to se odrazilo na rezultat, ali jos jednom ponavljam Estonski tim je veceras zasluzeno bio bolji i pobedio.

Njemu ostaje da analizira, zasto su Estonci bas protiv njegovog tima odigrali najbolju utakmicu u kvalifikacijama.

Milenko Tepic je kao i uvek optimista. Odlucujuca utakmica nas tek ocekuje protiv Izreala, dacemo svoj poslednji atom snage kako bi se dokopali evropskog prvenstva, ja ne gubim nadu verujem da cemo proci.


Нема коментара:

Постави коментар