Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

субота, 29. септембар 2012.

Nikolić: "Poraz da se malo spustimo na zemlju"

Posle večerašnjeg poraza trener Kragujevčana Miroslav Nikolić je istakao da je možda i dobro što je epilog bio takav, kako bi se njegovi igrači ''malo spustili na zemlju''
 Miroslav Nikolić je večeras nakon poraza istakao da su Ljubljančani njegovom timu očitali lekciju.

''Njihov pik’n’rol je bio ono što sam tražio od igrača, da imamo taj produženi pas. Upravo to je nama stvaralo probleme. Uticalo je na rezultat to što smo dobili tehničku, nakon čega je usledila trojka, ali tako je to po novim pravilima'', naglasio je Nikolić. 
Obzirom na odlične rezultate Radničkog tokom pripremnog perioda, večerašnji poraz je za mnoge neočekivan, ali Nikolić u svemu ovome vidi i neke dobre strane.
 ''Video se individualni kvalitet, to jesu pokazali, ali nismo igrali raznovrsno u napadu, nije bilo preuzimanja na vreme, stalno smo kasnili u odbrani kada se odlučivala utakmica.
Upali smo u kontra-ritam, što je rezultiralo lošima napadima. Dobro smo pripremili utakmicu, ali smo ispali nemoćni. Poraz nije loš, poslužiće da nas 'spusti na zemlju', nakon mnogo hvaljenja. 
Iako imamo dobru ekipu, kvalitet nije došao do izražaja, posebno stranaca u našim redovima. Najviše je pokazao Sinovec, ostali nemaju prelaznu ocenu'', izjavio je Nikolić. 

Нема коментара:

Постави коментар