Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

среда, 12. септембар 2012.

Dvesta pregleda, za pet dana!

Ovaj blog je osnovan i napravljen 8.septembra 2012 godine. Tačnije pre 5 dana. S obzirom da je danas jako teško reklamirati se, blog KoŠaRkAšKe vEsTi i njihov urednik su veoma zadovoljni učinjenim za ovih pet dana.




Trudićemo se da ovaj blog iz dana u dan radi sve bolje, da naši čitaoci budu zadovoljni. Danas je jako teško reklamirati svoje sajtove, blogove, zbog velike konkurencije, mi smo novi i ne zelimo da se zalićemo sa velikim obećanjima, daćemo sve od sebe da imamo što više čitaoca, i da budemo sto brzi sa najnovijim košarkaškim dešavanjima u zemlji i svetu!

NAPOMENA: Nisu sve vesti na ovom blogu iz naših sopstvenih izvora, već neke delove preradjujemo sa drugih sajtova i informišemo se putem interneta. Ovo smo zeleli da otkrijemo, kako ne bi ispalo kako krademo tekstove drugih sajtova. Još jednom napominjemo, ne krademo već se informišemo putem medija na internetu, ali takodje su i neki tekstovi iz naših sopstvenih izvora! Hvala vam na dosadašnjem ukazanom poverenju, a mi ćemo dati sve od sebe da budemo još bolji.

Нема коментара:

Постави коментар