Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

петак, 28. септембар 2012.

Crno-beli ruše Zadar? (20.00)

Košarkaši partizana vevečeras otvaraju novu sezonu na Jadranu, u halu "Pionir" stiže ekipa Zadra.
Zadrani imaju problema sa nekolicinom povreda, pa bi Vujoševićevi puleni trebali lakše da stignu do pobede u prvom kolu.
Period odmora i priprema danas se završava pošto od 20 časova Partizan i Zadar otvaraju novu sezonu u košarkaškoj regionalnoj ligi.

Crno-beli su tokom leta promenili trenera i renovirali tim ali se ambicije nisu promenile ni na startu nove sezone. Kako prve dve ekipe u ABA ligi direktno overavaju učešće u Evroligi, cilj crno-belih je više nego jasan.

"Crvena zvezda i Radnički su angažovali veliki broj pojačanja, napravili dobre ekipe i biće nam konkurenti ne samo na Jadranu, već i u domaćim takmičenjima. Međutim, ni mi se ne odričemo visokih ambicija u svim takmičenjima, a to su titule" ističe za "Sport" Danilo Anđušić.

Večerašnji protivnik je dobro poznat stručnom štabu Partizana ali će Zadar u "Pionir" doći u izmenjenom sastavu usled povreda igrača i virusa koji je neke od njih zadržao u krevetu.


Zadrani su na sve načine pokušavali da odlože meč zbog povreda, ali su čelnici ABA lige bili jasni da utakmica mora da se odigra.
 To neće zavarati igrače Partizana koji ozbiljno shvataju meč bez obzira što bi Zadar na parket hale "Pionir" trebalo da izađe sa većim brojem juniora u timu.

"Zadar dolazi u Beograd željan da pokaže da mu je mesto u elitnom društvu, gde iz prethodne godine nije bilo. Moramo da se maksimalno koncetrišemo za večerašnji meč, ne sme da nas zavara ili opusti priča o navodnim problemima koje ima hrvatski tim" konstatovao je Anđušić.

Pored meča u hali "Pionir" večeras će se igrati duel u Banjaluci gde će Široki dočekati Igokeu.

Meč u "Pioniru" počinje od 20 časova, dok će derbi Bosne i Hercegovine početi u 18 časova.



Нема коментара:

Постави коментар