Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

уторак, 25. септембар 2012.

Vujošević: "Trener sam od 18. i odgovorno tvrdim da nisam trenirao talentovaniju ekipu"

Košarkaški klub Partizan mts je večeras na Kalemgdanu promovisao ekipu, lepa atmosfera je pratila večerasnju promociju Beogradskih crno-belih.

"Najstariji domaći igrač ima 24, a najstariji igrač ima 27 godina. Kada gledam ovu mladost, postajem svestan i svojih godina (53). Trener sam od 18. i odgovorno tvrdim da nisam trenirao talentovaniju ekipu", rekao je Vujošević.

Promociji na Malom Kalemegdanu prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi na tribinama i okolnim zidinama, a navijači su počeli da pevaju i pre početka programa i skandiranjem i pesmom su prekidali trenera.


Navijači su novog-starog trenera dočekali sa velikim ovacijama, i skandirali mu "Uzmi Dule evrotitulu" na šta je Vujošević kroz osmeh rekao: "Nemojte tu da me čačkate".

On tvrdi da bi ovaj tim Partizana za tri do četiri godine bila glavni favorit za osvajanje evrolige, ali je najveći problem je što nema sponzora, a država ne pokazuje nikakve znake da će pomoć doći. A od države još nisam dobio obećanu salu za treninge.

 Vujošević je rekao da je kragujevački Radnički finansiski jak zahvaljujući ministru finansija Mlađanu Dinkiću.

Nekoliko puta su  navijači pevali uvredljive pesme predsedniku Crvene zvezde i njegovoj supruzi, ali je Vujošević na razglasu govorio da to ne rade.

Ali ipak popularni Dule nije mogao da ostane dužan predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću koji je na promociji svog tima izjavio da će se u Srbiji lakše  živeti ako crveno-beli budu šampioni.

 Zemlja će biti srećna onog trenutka kada svi njeni građani budu bili siti i to je ono čime političari i sve državne strukture treba da se bave. Ne želimo da usrećimo zemlju, već da igramo dobru košarku. Grobari su naša velika snaga i zajedno sa njima se ne plašimo nikoga izjavio je Vujošević.
 Novi kapiten Vladimir Lučić obećao da će "jedna od najmladjih ekipa u istoriji Partizana" pružiti svoj maksimum i da se nada da će ispuniti očekivanja.

Navijači su na kraju promocije sišli na teren i slikali se s navijačima, a dogadjaj je završen vatrometom.





Нема коментара:

Постави коментар