Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

петак, 28. септембар 2012.

Vujošević: " Nisam zadovoljan, ali i dalje tvrdim da je moj tim veoma talentovan"

Partizan je večeras posle velike muke savladao Zadar u "Pioniru" bilo je svega i svačega, isključenja , napuštanja terena, ali sve u svemu piše se samo pobeda Partizanu. Trener crno-belih je istakao da nije zadovoljan, ali da i dalje tvrdi da je ovo veoma talentovan tim, i da tek treba da pokazu šta znaju i umeju.

"Zadar ima solidan tim i malo su nas opustili pre utakmice. Bili su motivisani i rasterećeni. Moj tim je izuzetno talentovan, ali ne treba očekivati da se odmah dobija svaka utakmica. Nema prečice kojom može da se izbegne vreme. To je alhemija koja pretvara znoj u zlato, a tog znoja još nije dovoljno proteklo", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je pobedio Zadar sa 81:74, ali je prvi put poveo tek u 37. minutu meča.

"Posle mog isključenja probudila se hala, a i moj pomoćnik Velimir Gašić je jako mudro i pametno vodio utakmicu. Najvažnije je da smo pobedili. Nisam, naravno, zadovoljan igrom tokom većeg dela utakmice, ali verujem da će biti bolje",
kazao je Vujošević.

Trener Zadra Ante Nazor rekao je da se njegov tim dobro držao, ali da je ipak na nižem nivou od Partizana.

"Mislim da smo bili dostojan protivnik Partizanu, ali je on ipak protivnik na većem rangu od nas, pošto je Evroligaš. Mislim da smo se dobro spremili, zadovoljan sam igrom. Imali smo problema sa timom, falila su nam dvojica važnih igrača, a imali smo i problema sa virusom. Očekujem da će biti bolje", rekao je Nazor.

Нема коментара:

Постави коментар