Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 16. септембар 2012.

Lazić: Nema razloga za paniku

Posle dva poraza na turniru u Sofiji, trener košarkaša Crvene zvezde nije zabrinut, ističući da su dueli sa ekipama poput Panatinaikosa i Lukoila bili odlična provera pred teška gostovanja u Jadranskoj ligi. Obzirom na dolazak još jednog Amerikanca, Lazić uverava da u njegovom timu neće biti podela na domaće i strane igrače.



Košarkaši Crvene zvezde u Sofiji nisu uspeli da pobede slavne Atinjane, ali veliko iznenadjenje im je priredio Bugarski Lukoil, pomalo neočekivani poraz nije uzdrmao Lazića i njegove izabranike.

''Samo ime Panatinaikosa, uz kvalitetan sastav, dodatno je motivisalo igrače koji su ušli u meč sa malo više respekta. Imali smo svoje šanse, ali greškama smo došli u situaciju da jurimo rezultat.

Ipak, ja sam zadovoljan, a bila je primetna želja organizatora da u finalu igraju PAO i Barselona. Protiv Lukoila, koji je takođe znatno pojačan, imali smo mnogo oscilacija. Krajnji rezultat možda i nije realan'', konstatuje Lazić.

Do početka sezone, Zvezda će igrati 19. septembra protiv Metalca, a još se traži rival za ''generalku'', 23. septembra.

U tim mečevima svoje umeće pokazaće i novi plejmejker Nelson, a Lazić ne brine zbog nekih mišljenja da sada u timu ima i previše Amerikanaca.

''Ne želim time da se opterećujem, ali sigurno je da neće biti podele na Amerikance i neamerikance. Želeli smo da imamo što više domaćih igrača, ali su presudili ekonomski razlozi. Ili su bili ekstremno skupi, ili nismo mogli da platimo izlaz iz važećih ugovora'', objašnjava Lazić.


Нема коментара:

Постави коментар