Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

среда, 19. септембар 2012.

Šilobad demantuje medije...

Sportski direktor Partizana Mlađan Šilobad reagovao je danas na pisanja pojedinih medija u vezi sa visinom budžeta kojim raspolaže šampion Srbije.

U današnjem saopštenju koje je objavio na zvaničnom klupskom sajtu, Šilobad izričito tvrdi da budžet Partizana na nastupajuću sezonu ne prelazi 2.5 miliona evra, kao da čak ni ta suma još uvek nije obezbeđena.

Saopštenje Mlađana Šilobada prenosimo u celini.

''Predviđen budžet Košarkaškog kluba Partizan mt:s za sezonu 2012-2013 ne prelazi 2,5 miliona evra, a i tako mali daleko je od obezbeđenog. Prilagođen je ekonomskoj krizi i celokupnim društvenim okolnostima, a trebalo bi da omogući funkcionisanje kluba i dalju produkciju mladih i talentovanih igrača u velike asove, stvaranju novih reprezentativaca Srbije i pravljenju praznika košarke u Beogradu.

Boli nas što su napisi u sredstvima javnog informisanja bez obaveza prema istini, svesno izrečene laži, koje bi trebalo da u javnosti kreiraju pogrešnu sliku, pa čak i animozitet jednog njenog dela.


Kada bismo raspolagali spomenutim sredstvima bili bismo ozbiljni kandidati za odlazak na fajnal for Evrolige, jer bismo mogli u miru da radimo i napravimo kontinuitet.

Koncept Partizana za ovu sezonu je prvenstveno tim sastavljen od mladih igrača, čija afirmacija se očekuje. Stranci koji dolaze u Partizan su najtalentovaniji mladi igrači Evrope, koji naš klub vide kao najbolju školu košarke u Evropi i u Partizanu su po veoma povoljnim finansijskim uslovima. Mi ne dovodimo gotove igrače koji bi trebalo da nadomeste nedostatak proizvodnje", navodi se u saopštenju.


Нема коментара:

Постави коментар