Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 23. септембар 2012.

Lazić: "Imamo veliku obavezu da ispunimo očekivanja i napadnemo sve trofeje. Verujem da ćemo uspeti"

Na današnjoj promociji novog tima, Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je "napad na sve trofeje" u predstojećoj sezoni.

 Crveno-beli će u subotu, 29. oktobra, gostovati u Splitu kod istoimenog kluba u prvom kolu Jadranske lige, a takmičiće se još u Evro kupu, prvenstvu Srbije i nacionalnom Kupu.

Trener beogradskog tima Milivoje Lazić rekao je danas na Malom Kalemegdanu pred oko 1.000 navijača da ekipa ima veliku obavezu da ispuni očekivanja.

"Imamo veliku obavezu da ispunimo očekivanja i napadnemo sve trofeje. Verujem da ćemo uspeti, ali neophodna nam je podrška navijača", kazao je Lazić koji je po završetku prošle sezone preuzeo ekipu od Svetislava Pešića s kojim je sporazumno raskinut ugovor.

Zvezda se tokom leta pojačala s osam novih igrača, među kojima je i povratnik u klub Igor Rakočević.

"Pošto je klub konačno stao na stabilne noge zahvaljujući Upravi, mislim da stvarno imamo priliku da se borimo za sve trofeje. Jako nam je bitna pomoć publike, a verujem da će oni koji dođu na naše utakmice uživati u igrama ove sezone", rekao je Rakočević koji će biti novi kapiten crveno-belih.

Predsednik Zvezde Nebojša čović istakao je da je pred klubom "sezona sa velikim iskušenjima, ali i opravdanim očekivanjima".

Inače, među gostima na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu bili su i članovi fudbalskog, rukometnog i vaterpolo tima crveno-belih.

Нема коментара:

Постави коментар