Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

субота, 15. септембар 2012.

Kešelj: "Nedostaje mi Evrokup, zelim da ga osvojim sa Valensijom

Reprezentativac Srbije Marko Kešelj sledeću sezonu provešće igrajući za ekipu Valensije a prelazak u taj klub Kešelj objašnjava željom da osvoji Evrokup i bude lider svog tima na terenu.

Marko Kešelj je proteklu sezonu proveo u Olimpijakosu,i osvojio Evroligu i Grčki šampionat ali je odlučio da Pirej zameni "Pirinejima".

Marko se odlučio da karijeru nastavi u Valensiji zbog nekoliko razloga od kojih je najvažniji faktor bila visoka minutaža u novom timu.

"Prevagnulo je što je španska liga najjača u Evropi, što Valensija ima dosta dobar tim i velike ambicije u prvenstvu i Evrokupu. Biće tu dosta jakih mečeva, a meni je sledeće sezone mnogo bitnija velika minutaža i zapažena uloga u timu, nego finansijski aspekt. Dakle, važno mi je da igram..." konstatovao je Kešelj.

On će se sa Valensijom boriti za trofej u Evrokupu, drugom po kvalitetu takmičenju u Evropi a to je jedini pehar koji nedostaje Marku Kešelju kako bi upotpunio bogatu riznicu.

"U riznici trofeja, samo mi nedostaje pehar Evrokupa, pa imam želju da je sledeće sezone kompletiram. A posle toga, mogu lagano da se penzionišem..." šaljivo je poručio naš reprezentativac.

Нема коментара:

Постави коментар