Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

среда, 3. октобар 2012.

Partizanova mladost ubedljiva protiv krkinog iskustva

Partizan stigao i do druge pobede na startu sezone, ovog puta mnogo lakše nego na premijeri protiv Zadra. Iako bez suspendovanog trenera Vujoševića, crno-beli savladali Krku sa 79:60.
 Košarkaši Partizana su odlično otvorili večerašnju utakmicu, posebno je na početku bio inspirisan plejmejker Leo Vesterman, a publiku je na noge pogigao Dru Gordon sjajnim zakucavanjem.

Vrlo brzo su crno-beli stekli osetnu prednost (9:1, pa 12:3), ali se i gosti zatim oslobađaju početnog pritiska i hvataju priključak. Poenima Murića u osmom minutu smanjuju na 18:16, ali više od toga nisu mogli, crno-beli prvu deonicu rešavaju u svoju korist sa pet poena razlike (23:18).

Druga četvrtina donela je još sigurniju igru crno-belih, razigrali su se Musli, Bertans i Partizan na poluvreme odlazi sa velikih 41:28.

I nastavak je doneo sličnu sliku. Mnogo bolje izdanje Partizana nego na premijeri protiv Zadra i crno-beli serijom 5:0 na startu treće četvrtine stižu i na ''plus 18'' - 46:28.

Nešto kasnije nova serija (8:2) i od 51:36, stiglo se na ogromnih 59:38. Do kraja, crno-belima je ostalo da rutinski završe posao u ovom meču. Na kraju - 79:60.

Нема коментара:

Постави коментар