Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

среда, 12. септембар 2012.

Zvezda sa najviše pojačanja, ali oprezno..

Trener Crvene zvezde Milivoje Lazić zadovoljan je učinjenim u prelaznom roku, dosta novih igrača je stiglo u redove crveno-belih, ali mladi stručnjak naglašava da svi oni tek treba da potvrde ulogu pravih pojačanja, ili, kako je naglasio, ''više neće biti dobrodošli''.


 Naslednik Svetislava Pešića na klupi Crvene zvezde, mladi trener Milivoje Lazić, već se istakao ambicioznošću i posvećenošću svom poslu, a isto to očekuje i od svojih igrača, među kojima je veliki broj novajlija.

''Oni koje smo doveli tek treba da opravdaju ulogu u timu. Igrač koji ne bude zadovoljio i ne bude u mogućnosti da prati rad, on više neće biti dobrodošao. Čim jedan segment ne bude funkcionisao, menja se i njihov status'', jasan je Lazić.

Ipak za sada sve ide kao po loju, tim je dodatno pojačao DeMarkus Nelson koji bi trebalo da ima ulogu ''univerzalca''.

 ''Pedantno smo pratili dešavanja na tržištu i na kraju sam prelomio i odlučio se za Nelsona. On je veoma dobar odbrambeni igrač, veoma brz i skočan, ima dobar šut, rad nogu, odličan je organizator, čita odbrane i veoma dobro se ponaša u igri bez lopte. Igra na poziciji plejmejkera, ali po potrebi može da odgovori i zahtevima na 'dvojci''', objašnjava Lazić.

Нема коментара:

Постави коментар