Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

четвртак, 13. септембар 2012.

Vujošević: ''Neki su postali preosetljivi na kritiku''

Posle nastupa naše reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i brojnih neprijatnih iznenađenja pre samog plasmana na EP, trener Partizana uputio je javnu podršku selektoru Ivkoviću, ali i kritike pojedinim reprezentativcima.

 Duško Vujošević smatra da nekolicina reprezentativaca nije imala pravi odnos prema reprezentativnom dresu, a da su uz to, postali i ''preosetljivi na kritike''.

Ovih dana mogu se čuti i kritike i na račun selektora Dušana Ivkovića, ali Vujošević ističe da one nisu na mestu.

''Mi se jesmo plasirali, ali ne na način koji obećava. Očigledno je da su pojedini igrači izgubili pravi odnos prema reprezentaciji, istovremeno postali i preosetljivi na kritiku, mada se bave javnim poslom.

Ipak, uveren sam da je Dušan Ivković, najuspešniji selektor reprezentacije, prepoznao uzroke loših partija i da će naći adekvatna rešenja.

Podsetiću da je on pre samo tri meseca osvojio Evroligu i da nije za to vreme 'ostario' i zaboravio košarku, kako se to ističe u kampanji u pojedinim medijima'',
objašnjava Vujošević.

Trener Partizana je podsetio i da je Ivković preuzeo reprezentaciju kad je to bilo ''rizično'', ali i primetio da je možda prerano sa ovim igračima stigao do uspeha.

''Prerano je napravio uspeh, koji je mnogima dao pogrešnu sliku o vrednostima. Neki su previsoko poleteli nemajući dovoljno energije za visok let'', zaključio je Vujošević, a prenosi ''Žurnal''.

Нема коментара:

Постави коментар