Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

недеља, 9. септембар 2012.

Stanković: ''Srpskoj košarci prete razorne posledice!''



Reprezentativci Srbije su doveli sebe u situaciju da im je pobeda protiv Izreala neophodna. Niko pred start kvalifikacija nije ni sanjao da ce do ovog scenarija doci.

Obzirom da su naši reprezentativci veoma loše odigrali utakmice u kojima su donekle i imali prava na kikseve, svi sa zebnjom sad očekujemo taj odlučujući duel sa Izraelom, u utorak u ''Pioniru'', kada će Ivkovićevi ''Orlovi'' biti pod velikim psihološkim pritiskom koji su sami sebi nametnuli.

 ''Rekao bih da bi posledice mogle da budu razorne u slučaju neuspeha! Situacija sa reprezentacijom postala bi skoro tragična. Ako se ne plasiramo na EP, gubimo šansu i za Svetsko prvenstvo 2014, a možda i za naredne Olimpijske igre, na kojima nas dugo nije bilo...'', podseća Stanković.

 Bez obzira da li će ''Orlovi'' uspeti, ili ne, ozbiljne analize svega ovoga moraju da uslede, a Stanković ovog puta ukazuje na jedan od mogućih razloga sunovrata srpske košarke.

 ''Zašto klubovi koji dobijaju sredstva od države, tim novcem kupuju strance!? To je jedna od velikih grešaka koju nismo smeli da dozvolimo, ali ponavljam, samo jedna od mnogih...'', ističe Stanković.

Нема коментара:

Постави коментар