Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

петак, 14. септембар 2012.

Radnički se ne zaustavlja

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca su došli do još jedne pobede na turniru u Kumanovu, ovoga puta bili su bolji od Rabotničkog i izborili plasman u finale.

Kragujevčani su uspešno započeli takmičenje na turniru u Kumanovu gde su u polufinalnoj utakmici savladali Rabotnički rezultatom 83:77.
Radnički je od starta utakmice nametnuo svoju igru, posebno se istakao Vajt za koga košarkaši Rabotničkog nisu imali rešenje u prvih 20 minuta meča.
Sa svojim 21 poenom, Amerikanac je bio najzaslužniji za prednost od sedam poena sa kojom je kragujevački tim otišao na odmor (45:38).
U nastavku utakmice Radnički nastavlja u istom ritmu, nakon treće deonice prednost gostiju je bila i +11, pa se u poslednju četvrtinu ušlu rezultatom 68:57.
U poslednjoj deonici je došlo do opuštanja pa su Makedonci uspeli u jednom trenutku da stignu i do vođstva 72:71 kada je Radnički serijom od 10 – 2 uspeo da meč privede u svoju korist i ostvari pobedu rezultatom 83:77.
Najkorisniji i naefikasniji u redovima pobedničkog tima bio je Vajt sa 23 poena, pratili su ga Borisov sa15, Markovića sa 11.
Ovom pobedom, Radnički je izborio mesto u finaluturnira gde će na megdan boljem iz duela Kumanovo – Vojvodina.

Нема коментара:

Постави коментар