Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

субота, 8. септембар 2012.

Radnicki melje!

Kosarkaski klub Radnicki iz Kragujevca je krenuo silovito, od cetiri prijateljske utakmice imaju cetiri pobede, i trener Muta Nikolic ima razloga za zadovoljstvo.

Veceras je pao MTZ iz Skoplja, rezultatom 83-76 po cetvrtinama (30:16,14-20,16-19,23-21) pred oko 500 gledalaca u hali Jezero. Kragujevcani su dobro usli u mec, i vec na pocetku stekli dvocifrenu prednost. gosti su nesto bolje igrali u nastavku ali je to bilo nedovoljno za preokret.  Najefikasniji u ekipi Radnickog bio je Milos Borisov sa 18.postignutih poena. Vortington je upisao 13, a Vajt i Markovic po 10.

Trener Nikolic je zadovoljan igrom svojih izabranika, ali je video i neke slabosti u igri, i uverava da ce to u narednom periodu ispraviti.

Zdravlje nas sluzi, nemamo razloga ni za kakvu brigu, i uzbunu, bitno mi je da stvaramo pobednicki mentalitet, i dobijamo utakmice. Igraci shvataju da trazim ratnicku kosarku. Ovo jeste maksimum nasih mogucnosti, ali bicemo sve bolji i maksimalno spremni do pocetka prvenstva.

Igracemo brzo, sa dosta kontra napada, suteva, i skokova, jos ne funkcionise ta geometrija ali su tu treninzi a momci su puni zelje da se pokazu u najboljem svetlu od tog 29, septembra kada pocinjemo takmicenje na jadranu kaze Nikolic.

Нема коментара:

Постави коментар