Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

четвртак, 13. септембар 2012.

OKK Beograd odbacuje odgovornost za incident

Beogradski klub danas se oglasio zvaničnim saopštenjem povodom jučerašnje tuče tokom utakmice na pripremama u Kini.


U saopštenju se naglašava da je pozadina čitavog događaja drugačija od onoga što se juče prenelo u medijima i na šta su ukazivale pojedine fotografije na kojima se vidi kako košarkaši OKK Beograda udaraju protivničke.

''Menadžment OKK Beograda obaveštava javnost da se incident neosporno dogodio, ali sa drugom pozadinom koja je prethodila nemilom incidentu. Tokom utakmice domaća ekipa igrala je na ivici faula, dobrim delom zaštićena od domaćih arbitara, što je sve vreme podgrevalo atmosferu na terenu.

U jednom momentu došlo je do iznenadnog udarca od strane jednog od domaćih igrača ka Filipu Šepi, koji je umalo našem igraču slomio nosnu kost. Tada je došlo do incidenta u kome su učestvovale obe klupe i tom prilikom nastale su fotografije sa incidenta.

Čitav incident nije trajao duže od 15-tak sekundi i nakon toga utakmica je nastavljena i završnena pobedom domaće ekipe rezultatom 89:86. Napominjemo da je već juče OKK Beograd u istom sastavu igrao novu utakmicu sa ekipom Jiangsu, ovog puta u drugom gradu, da je utakmica protekla fer i korektno, a da je slavila ekipa OKK Beograda rezultatom 87:76''
, kaže se u saopštenju OKK Beograda.

Нема коментара:

Постави коментар