Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

понедељак, 10. септембар 2012.

Lale Lučić: ''Dudi nema šta da se zameri''

Iskusni stručnjak dao podršku selektoru Ivkoviću, pred sutrašnji meč odluke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Izraela. Lučić smatra da je sve krenulo naopako posle one trojke Crnogoraca sa pola terena u ''Areni''.


 Nekadašnji trener Crvene zvezde smatra da svi treba da pružimo podršku našem nacionalnom timu pred sutrašnji meč poslednjeg kola kvalifikacija protiv Izraela, obzirom da bi eventualni neuspeh u tom susretu imao nesagledive posledice po našu košarku.

''Bila bi prava tragedija za našu košarku ako se ne plasiramo na EP, jer nas praktično nigde ne bi bilo u naredne četiri godine! Ipak, bez obzira na sve, ja verujem da naš tim može da savladala Izrael i da će sada kad je najvažnije, pokazati da vrede'', izjavio je Lučić.

On smatra da za loše rezultate u dosadašnjem delu kvalifikacija ne treba kriviti selektora Ivkovića, uz uverenje da je šokantan poraz od Crne Gore u ''Areni'' doprineo padu samopouzdanja kod naših igrača.

''Dudi nema šta da se zameri, on je svoju ogromnu reputaciju u ovoj situaciji stavio pod udar kritike i mislim da je njemu sada najteže. Posle one trojke Crnogoraca smo psihički izgubili stabilnost, stvorio se neki haos, koji je nama sa strane nerazumljiv'', konstatovao je Lučić.

Нема коментара:

Постави коментар