Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

четвртак, 13. септембар 2012.

Krleta bole uvrede..

Kapiten reprezentacije Srbije danas je ''hladnije glave'' govorio o učinku ''Orlova'' u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali i na temu odnosa sa medijima. ''Zaslužili smo kritike, ali gde vode sva ta vređanja'', upitao je Krstić.
 'Nije problem da neko napiše kako loše igramo, da ne znamo da igramo, ali ono što je tamo pominjano, nema nikakve veze sa košarkom, niti se može nazvati kritikama. Mi bez medija ne možemo, takođe možda ni oni bez nas.

Svako ima pravo na stav i mišljenje, ja s tim nemam problema, niti moji saigrači, ali niko nije zaslužio da bude tako vređan, kao što smo mi doživeli pre nekoliko dana''
, izjavio je Krstić.

Kapiten ''Orlova'' još jednom je podsetio na naporna putovanja, s kraja na kraj Evrope, tokom kvalifikacija, na čak petoricu debitanata u našem timu, probleme sa povredama...

''Sretali smo se sa brojnim problemima, ali ne želim da tražim alibi. Na kraju, ispunili smo primarni cilj - plasirali se na EP, ali i pored toga jesmo zaslužili kritike i uvek možemo da pričamo o razlozima 'za i protiv''', objašnjava Krstić.

Inače, u petak će se novinarima obratiti i selektor Srbije Dušan Ivković, koji će od 12 časova izneti svoje viđenje učinka našeg nacionalnog tima.

Нема коментара:

Постави коментар