Ispod tekstova imate grbove i imena svih učesnika ABA-Jadranske lige, EVROLIGE, i EVROCUPA!

понедељак, 10. септембар 2012.

Dule se nada sponzorima

Novi tim Partizana se polako ali sigurno uigrava, do duše nisu sa ekipom Danilo Andjušić, Dejan Musli koji su sa reprezentacijom Srbije, i kapiten Vladimir Lučić koji je doziveo povredu na utakmici reprezentacije.


Dule Vujošević naglašava da je ovo jedan mlad i perspektivan tim, koji ima mesta za mnogo napredtka, pa se tako nada da će sponzori i drzava to uviditi.

Šampion Srbije je uglavnom formirao tim za sledeću sezonu.

Uskoro će se ekipi Duleta Vujoševića priključiti  igrači koji imaju reprezentativne obaveze ,pa će crno-beli biti kompletni. Sinoć je debitovao novi plejmejker Tori Tomas i prikazao jednu veoma dobru partiju.

Međutim, ono što još uvek brine stratega crno-belih jeste neadekvatno interesovanje sponzora za klub koji iza sebe ima jedanaest uzastopnih trofejnih sezona.

 'Cilj nam je da naši mladi igrači napreduju individualno i timski, da budemo prava ekipa, bez iskakanja, već ekipa velike borbenosti. Nekoliko momaka mogu da budu nova snaga srpske košarke, pa se nadam da će neko sa strane to da prepozna i da će se naći finansijska podrška za budžet koji ove sezone zaista nije veliki. Valjda je i Partizan nečiji...'', konstatovao je Vujošević.

Нема коментара:

Постави коментар